Wishlist | červen 2021

středa 9. června 2021

Ahoj, minulou středu vyšla první část mého wishlistu, který jsem se nakonec rozhodla rozdělit. Dnes bych vám ráda představila jeho druhou půlku, která se bude věnovat hlavně oblečení do města. Tak já už to nebudu protahovat a jdu rovnou na to!


Jako první tu mám pastelově modré šaty, které by se mi hodily na svatbu. Musím se přiznat, že jsem neodolala a tyto jsem si rovnou objednala. Jestliže mi ale nebudou, nechám je tu jako znázornění toho, co budu dál hledat. 

Nikdy nekončící kapitolou mého života jsou černé džíny. Ty, které jsem si objednala v lednu mi už ruply mezi nohama, jako vždy, nechala jsem si je sice zašít, ale už je to takové znamení, že budu potřebovat brzy najít nové. 

Další věcí, kterou dost nutně potřebuji, jsou basic trička a tílka. Ty své mám už seprané a obnošené a během léta nosím hlavně ty, takže jsou pro mě must have. Podle mě mají nejlepší v Takku, takže tam se chystám si skočit. 

Alenu Mornštajnovou jsem si oblíbila už při čtení Hany a tak bych si ráda přečetla i její Listopád, který už teď má skvělé recenze. 

Boty, po kterých toužím snad už 3 roky, ale nebyla jsem ještě v situaci, kdy bych si je mohla koupit, protože nejsou úplně nejlevnější, jsou Vasky. Teď už bych si je ale dovolit mohla a myslím, že se pro ně v nejbližší době vypravím, protože mé dosavadní boty v tomto stylu, jsou už nadobro donošené. 

Co máte vy na svém wishlistu? Kde nejraději nakupujete basic trička a tílka? 

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

17 komentářů:

  1. Basic trička jsou nej a tyhle šaty ale dlouhé skoro měli moje družičky :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, koukala jsem, že je mají i v dlouhé verzi :) Ty jsou taky krásné! :)

      Vymazat
  2. Vasky jsou super boty. Jinak ani nevím odkud mám basic trička, ale řekla bych, že hodně Forever 21, které u nás už není a pak asi kombinace H&M a Sinsay. Ovšem Sinsay je horší kvalita. Dobré basic trika a tílka mají v Zara.

    OdpovědětVymazat
  3. Já oblečení obecně moc nenakupuju, když už, tak to musí být nějaká příležitost 😂 Ale Listopád si taky chci přečíst!

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí ty modré šatičky, na léto ideální! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tu knihu mám taky na svém wishlistě a vlastně spousty dalších. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. To je super koláž! Basic trička bych taky potřebovala, a hlavně nějaké kraťasy. Loni jsem si koupila online dvoje nové, velikost L (obvykle mám M nebo L), ale jsou mi strašně těsné a nepohodlné. Takže bych si měla koupit nějaké a tentokrát si je vyzkoušet osobně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Já už si je koupila a radši osobně. Jinak ale objednávám pořád ze stejných eshopů, takže ty velikosti už mám naštěstí vyzkoušené :)

      Vymazat
  7. Basic trička nakupuji v Lidlu kvalita je skvělá. Ty šaty jsou moc pekne

    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Stejné šaty jsem si koupila loni na svatbu.. Dokonce i ve stejné barvě.. A nosím je stále. Jsou skvělé.. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3