Tento víkend

neděle 3. října 2021

Ahoj, píšu až teď, v neděli večer, protože jsem měla dost aktivní a povedený víkend a cítím, že si ho tu chci zaznamenat. Nebudu to zbytečně okecávat a jdu na to!

Na tento víkend jsem měla už nějakou tu dobu domluveno, že pojedu navštívit svou kamarádku, která mi ukáže okolí svého bydliště. Těšila jsem se na to, protože ráda prozkoumávám místa, kterým někdo říká domov a ráda vidím to štěstí v očích těch lidí, když o tom vypráví. Snad chápete, co chci říct. 


Za celou tu dobu jsme vlastně nebyly na žádném příliš známém místě. To nejznámější vidíte na fotce, ale jen tak letmo. Na prvním špičatým kopci se ukrývá hrad Hazmburk. Nikdy jsem na něm nebyla, ale doufám, že mě tam někdo vezme. A celkově do Českého středohoří, vypadá to tam totiž úplně skvěle. 

Mimo procházek jsme hrály i společenské hry, teda, abych byla přesná, tak společenskou hru - Carcassonne. Musím říct, že mě to fakt chytlo a mám chuť si ji koupit a obtěžovat s tím své okolí, ať se mnou hraje. Mám totiž v Praze jen pexeso a už dýl jsem si říkala, že by to nějakou tu hru chtělo. 

Od kamarádky jsem se přesunula k příteli, bydlí blízko u sebe. Přijela jsem tam až večer. Pustili jsme si televizi a i s jeho rodinou jsme koukali na Fakjů, pane učiteli a musím říct, že mě to tentokrát bavilo, jako kdybych to viděla poprvé. 

Ráno už jsem odjela zpět do Prahy, potřebovala jsem uklidit, vyprat, nakoupit a uvařit. Takové klasické povinnosti. Mé víkendy jsou normálně spíš osamocené. Mně to teda nevadí, jsem introvert a vždy si ráda odpočinu od lidí. Jsem ale ráda, že se tento víkend tak povedl a i to počasí bylo boží!

Jak jste si užili víkend vy?

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

10 komentářů:

  1. Hru Carcassonne jsem donedávna neznala. Měla jsem možnost si jí zahrát teprve až před dvěma měsíci. Stejně mě to věčné Člověče, nezlob se už nebavilo.
    Jinak já měla víkend, jako vždycky. V sobotu jsem se věnovala psaní jedné povídky. Nakonec jsem dneska všechno smazala a začala psát od znova. Také jsem dneska byla na dvouhodinové procházce se psem. A to počasí. To bylo přímo skvělé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám člóbrdo ráda, ale Carcassonne je také super! :) ale je pravda, že to chce jednou za čas prostřídat. :)
      Tak snad jsi se ve psaní už poposunula! :)

      Vymazat
  2. Carcassone je jedna z mojich najobľúbenejších hier 😍 Je nenáročná a oddychová 🥰

    SIMPLYBERENICAINSTAGRAMNOVÝ ČLÁNOK: 5 jednoduchých tipov, ako zbytočne neplytvať jedlom

    OdpovědětVymazat
  3. Super, že sis užila víkend s kamarádkou. Také ráda poznávám nová místa a zrovna takhle se chystám za kámošem do Brna, který si to tam nemůže vynachválit, ale já jsem tam nikdy nebyla. :) Hlavně, že vám vyšlo počasí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Brno je taky super! :) Hlavně tam mají plno skvělých podniků! :D

      Vymazat
  4. Carcassonne jsem nehrála tolik let a přitom jako mladší jsem to milovala! Musím někoho donutit, aby si to semnou zahrál😍a já měla víkend pracovní, ale zacvičila jsem si a hodně jsem přes víkend četla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už to teď skoro objednávám, jak se mi to chce hrát :D
      Tak to taky musel být fajn víkend :)

      Vymazat
  5. Super že sis užila víkend! :) Počasí bylo krásné, já byla nemocná a mrzelo mě, že nemůžu ani na procházku.. snad si to tenhle týden vynahradím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda :( ale tenhle víkend svítí sluníčko ještě víc! :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3