Novinky do mé vlasové rutiny!

úterý 2. srpna 2022

 Ahoj, o produktech na vlasy, které používám, jsem Vám psala už několikrát. Měla jsem dříve období, kdy jsem používala přírodní šampony a kondicionéry, což by bylo v pohodě, kdybych v té stejné době neměla odbarvované vlasy. Přírodní kosmetika vlasům nijak neuškodila, bohužel ani výrazně nepomohla. Někdy před dvěma lety jsem si řekla, že je na čase dát vlasům oddych a pořádně je vyléčit, než se budu pouštět do něčeho dalšího. A tak jsem začala používat profesionální šampony a kondicionéry. Dvě věci mi ale v mé profi výbavě chyběly! Proto jsem neodolala nabídce se spoluprací od holime.cz. Primárně se tedy specializují na něco jiného, ale v nabídce mají i produkty na vlasy. A jaké jsem si vybrala? O tom Vám právě povím. 

Nedávno mi došla ochrana na vlasy proti teplu z fénu. A není to ani tak dlouho, co jsem slyšela mluvit Lucii Minářovou na jejím YouTube kanále přesně o tomto produktu. Chválila si ho a já jsem se rozhodla, že ho musím zkusit. Musím se i přiznat, že v poslední době jsem si fénovala vlasy bez jakýkoliv ochrany, protože jsem byla líná si nějakou dojít koupit. A to to mám do nejbližší drogerky do 500 m, no vsadím se, že kdyby byla dál, ochranu jsem už dávno měla. No, nevadí, alespoň budu mít hned šanci tento olejíček otestovat!

Na regenerační krémy na vlasy mě také užije. Možná si pamatujete na můj oblíbený od Alverde, nenechala jsem na něj dopustit. A fakt nebyl špatný. S mým upgradem na profesionálnější péči o vlasy už se ale neslučoval a proto jsem si vybrala tento. A doufám, že mi pomůže s mými věčně poletujícími a neuhlazenými vlasy!

Na jakou péči o vlasy nedáte dopustit vy?

Těším se u dalšího článku,

Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

9 komentářů:

  1. Já se přiznám, že jsem hrozná a používám více méně jenom šampon (Head&Shoulders), a občas aby se asi neřeklo, tak si dám kondicionér, případně nějaký olejíček na konečky. Ale je fakt, že hlavně teď po porodu mám vlasy hrozný. Roztřepené konečky, padají mi... no asi by to chtělo něco s tím také udělat. Tyto produkty na vlasy vůbec neznám, takže děkuji za tip. Nějaká ta ochrana proti teplu při fénování by se mi taky hodila.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
  2. Mmm tenhle článek mě donutil opět zpytovat svědomí. Pořád si stěžuji, jak mi vlasy nerostou a že mi děsně padají a že je to genetika. Ve skutečnosti ale nedělám nic extra pro to, abych jim nějak pomohla. Používám klasický šampon, kondicionér a masku z drogerky a to je víceméně všechno. Vlasy poměrně často žehlím, ale jsem líná si koupit nějakou ochranu a pravidelně ji používat. Do toho vlasy barvím, takže se asi není čemu divit. Vitamíny a i různé doplnky stravy jsem zkoušela, ale nepomohlo. Dokonce jsem si pořídila i šampon na podporu růstu vlasů, který všichni děsně chválili, ale já neviděla žádnou změnu. Nuž možná je načase fakt začít do těch produktů investovat a nakoupit něco dražšího.. tak díky za tipy. Zkusím se na doporučení podívat. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavý článek

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavý tip! Ráda bych zkusila, ale bohužel mám problémy s pokožkou hlavy a musím používat pouze jeden šampon. Ale ráda se nechám inspirovat příště třeba s jinou kosmetikou :)

    OdpovědětVymazat

  5. Hello Everyone Here,
    My Name is Dylan Brandon, I'm from the UK and I was once a Vaginal Cancer patient.
    Until the day my doctor recommended Dr Itua Herbal Remedy to me on how he uses Herbal medicines to cure all kinds of disease, I was very inst rested on his herbal remedy because I was very sick at that moment and I was diagnosed with Brain Tumor and Vaginal Cancer. I took the risk to take his treatment after watching his documentary.
    I contacted him on Email and explained my situation to him, he kindly told me how it works and also how I can purchase his herbal product through his website www.drituaherbalcenter.com/shop.
    A week later the herbal medicines were shipped to me through courier service, I drank his herbal medicines for three weeks and I was healed, cured from Brain Tumor/Vaginal Cancer.
    It was so marvelous that even my friends with Breast/Prostate Cancer also contacted Dr Itua for herbal products and they are all cured as well with Dr Itua Herbal Medicines, I do not know how many Sick people are here today or who have not yet read this. I pray god should let you see this to know there is wellness for you. He guaranties me that he can cure the listed diseases below______Bladder cancer,Brain cancer,Hiv,Herpes,
    Esophageal cancer,Gallbladder cancer,Gestational trophoblastic disease,Head and neck cancer,Hodgkin lymphoma
    Intestinal cancer,Breast Cancer,Prostate Cancer,Brain Tumor,Kidney cancer,Hpv,Tach Diseases,Leukemia,Liver cancer,Lung cancer,Melanoma,Mesothelioma,Adrenal cancer.Bile duct cancer,Bone cancer ,Multiple myeloma,Neuroendocrine tumors
    Non-Hodgkin lymphoma,Oral cancer,Ovarian cancer,Sinus cancer,Hepatitis A,B/C,Skin cancer,Soft tissue sarcoma,Wart Removal,Lupus,Spinal cancer,Stomach cancer
    Testicular cancer,Throat cancer,Thyroid Cancer,Uterine cancer,Fibroid,Angiopathy, Ataxia,Arthritis,Amyotrophic Lateral Sclerosis,Brain Tumor,Fibromyalgia,Fluoroquinolone Toxicity
    Syndrome Fibrodysplasia Ossificans Progres Sclerosis,Alzheimer's disease,Chronic Diarrhea,Copd,Parkinson,Als,Adrenocortical carcinoma Infectious mononucleosis. Vaginal cancer,Vulvar cancer
    Dr Itua Herbal Center Contact,Email: drituaherbalcenter@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Olaplex bych také ráda někdy vyzkoušela! Ať jsi s ním spokojená a určitě bych uvítala článek s tvojí recenzí. :))

    OdpovědětVymazat
  7. O Olapex som počula no neskúšala som ešte. Pozerala som však na tej olejček a veľmi ma zaujal.

    SKINCARE OD MYAUSTRALIA.EU

    OdpovědětVymazat
  8. El Sr. Pedro es un oficial de préstamos increíblemente bien informado, cortés y paciente. Revisé un par de ofertas de propiedades antes de mi compra final, y Pedro estuvo allí para ayudar con cada una, a menudo coordinando con mi agente detrás de escena. Me sentí apoyada durante todo el proceso. Gracias a Pedro y los esfuerzos incansables de su equipo, ¡ahora soy un orgulloso propietario! Lo animo a que considere a Pedro y su compañía de préstamos para cualquier tipo de préstamo.

    # Préstamo de automóvil

    # Préstamo hipotecario

    # Préstamo comercial

    # Préstamo personal


    Sr. Pedro Oferta de Préstamo

    Correo electrónico: pedroloanss@gmail.com.

    OdpovědětVymazat
  9. Na vlasy používám poměrně dost kosmetiky a neustále ji střídám. I nad Olaplexem uvažuji. :)
    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3