Rok splněných přání!

neděle 28. ledna 2024

Ahoj, já vím, je to se mnou těžké. Opět jsem si našla čas na článek zase až po skoro měsíci. Přejdeme toto bez nějakého významnějšího komentáře a prostě se smíříme s tím, že články budou vycházet nahodile. Teda hlavně já se s tím smířím.


Svůj bucket list mám už vlastně několik let. Nevzpomenu si přesně kolik, ale o to vlastně vůbec nejde. Občas jsem si do něj něco dopsala a pak jsem ho zas zavřela s tím, že JEDNOU si všechny ty věci splním. Ale kdy bude to "JEDNOU"? Pořád mám tendence věci odkládat na později, možná proto, že mám strach z prázdna po jejich odškrtnutí. Takový ten pocit, když uděláte maturitu a nebo státnice a najednou nevíte co se sebou. Protože jste něčemu věnovali tolik času, že jste si neuměli představit, že můžete dělat i něco jiného. Ano. Přesně tohle je ten můj strach z plnění si věci z bucket listu. Co bude, až odškrtám vše? 


A tak jsem si řekla, že nemá cenu čekat na to "JEDNOU", že do toho jdu teď. V roce 2024. Hned během ledna jsem si zařídila 3 zážitky z mého bucket listu, které tento rok podniknu. A vám o tom určitě napíšu, ale až přijde čas. Nechci si ty věci zakřiknout. Ale na splnění prvního ze tří bodů se chystám už za 3 týdny. Bude to brzo.

A tak vám chci jen říct, abyste si plnili své sny a nečekali na to "JEDNOU". ♥


7 komentářů:

  1. Jůů tak to jsem zvědavá, co to bude! A držím moc palce, aby se ti podařilo splnit co nejvíce věcí z tvého bucketlistu :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Těším se na to, co to bude. Ať si splníš všechno, co máš na BL :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) právě jsem o tom napsala článek, jen ještě čekám na fotky k němu :)

      Vymazat
  3. Tak to jsem moc ráda, že si "jednou" měníš na teď, ať si splníš co nejvíc přáních :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi tvá motivovanost! :D Přiznám se, že já taky kolikrát sposutu věcí odkládám, někdy kvůli pocitu prázdnoty, jindy kvůli tomu, že se vlastně na ně tolik těším, že nechci, aby už bylo po nich... Těším se moc na články a na sny, oc si letos plníš :) Nechám se vést tvým příkladem a jdu mrknout taky na svůj bucketlist a popřemýšlet, co bych pro jeho splnění mohla udělat :) :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3