Fotočlánek ze ZOO

sobota 16. dubna 2016

Ahojte,
dnes mám pro Vás hlavně plno fotek ze ZOO. Do psaní tohoto článku jsem se musela hodně nutit, protože ráno jsem byla tak hrozně šikovná. No prostě jsem si řekla, že je na čase umýt si monitor u notebooku a jako vždy jsem vzala čistič a sklo a stříkla ho směr monitor. Čistič ale na monitor nedoletěl a ubytoval se v klávesnici. No. Ze začátku klávesnice šla velmi divně. Pak celá její půlka nešla. Pak najedou šla zase celá kromě jedné šipky. To už jsem si říkala, jaké jsem měla štěstí, že bez jedné šipky se hravě obejdu. Obešla bych se. Ale to by mi opět nesměli přestat fungovat některá písmenka. A to b,n,7,9 a caps lock. Rozjela jsem klávesnici na monitoru a ted složitě píšu tento článek. Už asi 10 minut. A upřímně mne to sere. Chtějí mi pořídit klávesnici a abych jí sebou pořád tahala. A tohle řešení mi vadí už jenom na to myslím. Nedokážu si představit, jak se na můj pidi stůl vejde další klávesnice a jak přes ní dosáhnu na touchpad, protože ani nemám stůl na klávesnici. Takže dost na vážno přemýšlím, že z mých "iPhone money" se stanou "notebook money"... No, už mě to psaní fakt štve, podělím se tedy o ty fotky. 













A jako poslední fotka je na řadě malé slůně, je fakt kouzelné. Celou dobu "chodí" s maminkou. Moc mu ta chůze nejde, spíš mi to připomínalo odrážení se od jedné nohy matky k druhé noze. Je to prostě sladouš!


Vaše

Snapchat: lenulkaaa

Instagram

9 komentářů:

  1. Taky se mi nedávno stalo neco s klávesnicí, potom co si notebook půjčila ségra (beztak to trochu polila a nastal zkrat). Blbnulo mi 6 písmen az nakonec přestaly psat uplne. Nejvice jsem stejne pouzivala tablet, tak mi to tolik nevadilo. Obcas jsem taky použila klávesnici na monitru ale to bylo o nervy :-D, kdyz jsem psala neco do skoly tak jsem připojila klávesnici od pc rodicu a pořád opravu odkladala. Nakonec jsem dala klávesnici vyměnit, nova me vysla na 1500,- plus mi jeste opravili pant takze oprava celkem 2500,-.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ud zvyknu a nebo ho taky budu muset dát opravit, to ted ale kvůli škole nepude....-.-"

      Vymazat
  2. Krásny článok a fotky tiež :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já ZOO miluju! Už se těším až letos zase nějakou navštívíme :))

    OdpovědětVymazat
  4. A nedajú sa z klávesnice na notebooku náhodou vybrať tlačítka? Nešlo by to ešte nejako vyčistiť? Alebo dať do opravy? Tiež si neviem predstaviť ťahať ďalšiu klávesnicu..
    Vidím, že u Vás v ČR máte úplne iné ZOO ako u nás. Polovicu z tých zvierat som na živo ešte nikdy nevidela.

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasné :-) do zoo chodím moc ráda a fotím vždy hrozně moc, takže mám pak doma co dělat :-D protože konvertovat 600 fotek není žádná sranda :-D
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé já byla v zoo v neděli :)) krásné fotky máš

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3