Recenze - Sweet Peach od Too Faced

sobota 24. června 2017


Ahojte,
určitě jste čekali, kdy tohle přijde. O této paletce jsem básnila v jednom kuse prostě pořád. Tak jste se dočkali. Je to tady. S paletkou jsem se seznámila už důkladně, takže si na tento článek troufnu. Tak jdeme rovnou na to!


Paletku zakoupíte v krabičce, kterou je těžké otevřít. Z krabičky nevyndáte jen samotnou paletku, ale i návod na tři looky s ní. Zatím jsem ale žádný z nich nezkoušela a ani nevím, jestli budu zkoušet. Užívám si totiž, když si můžu s paletkou dělat co se mi zlíbí. Samotná paletka je plechová a tudíž i pevná a určitě není lehké ji rozmlátit. No, zkoušet to nebudu. Zavírá se na magnet. Ze shora má název, značku a broskve.  Mne osobně se tento styl moc líbí. 

Pokračujte ve čtení kliknutím na:



Jestliže jste doteď necítili její vůni, tak po otevření vás praští do nosu. Ale příjemně. Já jsem se na ní asi stala závislá. Ne, vůně je fakt krásná a já ji cítila ještě když jsem měla paletku v krabičce. Jedna má známá vůni přirovnává k broskvovému Nestea. Po otevření už na vás vykouknou samotné stíny. Každý stín má své jméno. V paletce jsou stíny se shimmerem, matné, ale i jeden skoro až metalický. 


Co se týče samotných stínů. Jsou dobře pigmentované. Musím říct, že se mi s nimi fakt krásně pracuje. Blendění je jedna radost. Jen některé stíny mi při používání tvoří takové hrudky, které sice nijak nevadí, ale nejsou zrovna vzhledné. Tady na té fotce to zas tolik není vidět, možná si ale všimnete, když se zaměříte na stíny Nectar, Luscious, Just Peachy a Bellini. 
Stíny jsem nosila s podkladovou bází a i bez ní. Musím říct, že mi stíny vydrží celý den i bez té báze. Dokonce jsem je bez ní zkoušela i tento týden v těch horkách a stíny se ani nehnuly. 


Tyto swatche jsem dělala na sluníčku, dál v článku najdete i swatche na normálním světle. Teď bych vám ráda řekla něco o jednotlivých odstínech.

White Peach - Tímto stínem začínám téměř každé líčení. Dávám ho pod obočí a do vnitřního koutku oka. Je to jeden z odstínů, bez kterých si paletku nedokážu představit.
Nectar - K tomuto odstínu jsem byla skeptická, když jsem paletku otevřela poprvé. Myslela jsem si, že mi vůbec nebude slušet. Nakonec ho ale nosím ráda přes celé víčko a nevypadá špatně.
Peaches 'N Cream - Toto je můj nejoblíbenější stín na celé pohyblivé víčko. Nepoužívám ho sice na každé líčení, ale sahám do něj štětcem fakt často.
Luscious - Tento stín mne přesvědčil o koupi paletky. I když jsem sice na ty matné stíny, tento se mi fakt líbí a nosím ho ráda. Dělá takový ten krásný lesk.
Cobbler - Odstín, který nepoužívám každý den a vlastně ani ne tak často. Nic proti němu ale nemám, jen mám v paletce stíny, do kterých sahám daleko raději.
Georgia - Tento stín pro mne byl prvním zklamáním v této paletce. Protože v paletce vypadá jako krásná baby pink, úplně jsem se na tu barvu těšila, to je totiž něco přímo pro mne. Po nanesení na víčko v sobě má ale daleko více oranžové než růžové. Chvíli jsem mu to vyčítala, pak jsem si na to ale zvykla a teď už jsme kamarádi. Používám ho na celé pohyblivé víčko.
Just Peachy - Konečně má oblíbená růžová. Konkrétně tato by mohla být trochu lépe pigmentovaná, ale dá se navrstvit. Po této barvičce jsem sáhla hned při prvním líčení s touto paletkou.
Candied Peach - Barvička, která je něco mezi červenou, růžovou a oranžovou. Tuto nepoužívám zas tak často, ještě jsem se s ní nenaučila pracovat tak, aby vypadala dobře.
Caramelized - Další hnědá barvička. Tento odstín mám ráda a používám ho často do záhybu oka. 
Bless Her Heart - Toto je odstín, který jsem začala chápat teprve nedávno. První měsíc, co jsem tuto paletku měla, jsem se ho ani nedotkla. Sice mi přijde takový "bezbarvý", ale už ho zařazuji do líčení a nějak mi výsledný look nekazí.
Bellini - Tento stín mám hodně ráda. Je opět do růžova a úplně svou barvu nekřičí. Je to prostě takový ten ideál na každodenní nude líčení.
Puree - Stín, kterému jsem opět začala rozumět až nedávno. Na první použití se mi zdát moc teplý. Je ale matný a matný stíny já mám ráda, takže jsem mu dávala znovu a znovu šanci a nakonec jsme si padli do noty.
Tempting - Tak toto je odstín, u kterého nechápu, k čemu v paletce je. Tváří se jako černá. No, černý sice je, ale je hůř pigmentovaný. Nevím, jak ho používat a prostě mi přijde, že v žádném líčení nevypadá dobře. Vlastně. Kecám. Používám ho na linku, když nechci ostré linky. Uměla bych si místo něj přestavit nějaký hezčí odstín.
Peach Pit - Nafialovělý odstín, který si našel využití docela brzo. Nepoužívám ho sice každý den, ale občas se na má víčka také podívá.
Summer Yum - S tímto stínem si moc nerozumím, ale není to jeho chyba. Je sice matný, fňuk, fňuk, ale na mne je trochu moc teplý a neumím s ním pořádně pracovat.
Charmed, I'm Sure - Tak toto je můj naprostý miláček. Používám ho téměř pořád na ztrácení a do záhybu oka a rozumíme si od prvního líčení. Nemusím ani zmiňovat, jak moc se mi líbí, že je matný. Možná proto ho mám taky ráda.
Delectable - Stín, který se tváří, že je krásně fialový. Po nanesení na víčku ale udělá nevzhledný flek neurčité barvy. Tato krásná fialová, která vykukuje z paletky to tedy rozhodně není. Jeden ze tří stínů, které fakt nechápu a nejradši bych je vyměnila.
Talk Derby To Me - Název tohoto stínu se mi líbí nejvíce z celé paletky. Bohužel ale i tento stín patří k těm, které úplně nechápu a nejradši bych je vyměnila. V paletce také vypadá krásně, ale na víčku je to o moc horší. Používám ho také jen na linku.

Mé TOP 3 stíny - White Peach, Luscious, Charmed, I'm Sure
3 stíny, které bych vyměnila - Tempting, Delectable, Talk Derby To Me

Přidávám ještě swatche na normálním světle.




Paletka má své mouchy. To rozhodně jo. Jsem do ní sice blázen, ale ne úplně takový, abych nebyla schopna je přiznat. Jestli jste pozorně četli mé popisy jednotlivých odstínů, tak určitě víte, jaké chybky myslím. Ale i přes to bych si ji koupila znovu. Od té doby, co ji mám, používám jen ji a vystačím si s ní na líčení snad na vše. A její stíny mne pořád nepřestávají bavit a na každé to líčení s ní se vlastně i dost těším. Občas se s ní nalíčím jen tak, abych udělala fotku a za pět minut vše odlíčila. Paletka mne fakt baví a jsem ráda, že jsem si ji koupila. Koupě jsem ani na chvíli nezalitovala. Už dokonce přemýšlím, kterou kamarádku paletku ji pořídím.
Nakonec jsem vám nafotila nějaké ta líčení.







Jop, všechna líčení jsou si dost podobná, uznávám, ale to prostě bude tím, že jsem všechny dělala na každodenní líčení. A takhle to prostě nosím nejraději. Už jsem si ale naplánovala nějaké výraznější líčení s touto paletkou. To ale až v samostatném článku.

 Máte paletku také? Co na ni říkáte?


PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše



14 komentářů:

  1. Paletka vyzerá úplne skvelo. Nádherné farby, aj pigmentácia vyzerá byť skutočne skvelá. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná paletka a má hezké balení. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka je moc krásná a jde s ní vykouzlit opravdu pěkné líčení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ráda paletky od Too Faced, protože jsou hravé a jde s nimi vykouzlit snad vše od nude líčení až po extravaganci.

    INKA – focení, líčení, bydlení, lifestyle a další!

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka vypadá vskutku k sežrání, vypadá i skvěle pigmentovaná. Super recenze opravdu :-).
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  6. juuuj túto obdivujem už dlho, vyzerá super :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Tá paletka je dokonalá! Musím si už aj ja konečne nejakú kúpiť, aj keď si veľmi oči nemaľujem :D

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli si ji koupíš, tak si oči malovat začneš, to ti garantuju :D

      Vymazat
  8. Paletka je krásná, jen bych asi využila spíše ty světlé odstíny. Mám ráda hodně přirozené líčení a v tmavých kouřovkách se necítím nejlépe :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky využívám spíš ty světlé, ale od takovéto paletky vyžaduji i tmavší odstíny, abych nemusela mít zvláštní paletku na večerní líčení :)

      Vymazat
  9. Paletka je sice krásná a má skvělé odstíny, ale na můj vkus je strašně předražená. Celkově nemám s Too Faced nejlepší zkušenosti, a tak bych asi dost zaváhala... zvlášť, když existuje spousta kvalitních a cenově dostupných alternativ. Ale líčení se ti moc povedlo :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3