Letní makeup rutina a nové vlasy

středa 20. září 2017


Ahojte,
přes léto se má makeup rutina vždycky docela mění. Nejenže vstávám každý ráno do práce a nechce se mi se tam nějak hodně líčit, tak je takovéto počasí, při kterém z vás už v poledne sjede vše, co jste si na sebe ráno napatlali. Z těchto dvou důvodů se moje makeup rutina právě na toto jedno roční období docela mění. V první části článku vám ukážu 6 produktů a 2 štětce, bez kterých bych se neobešla ani v létě. V druhé části článku se pochlubím s novými vlasy.


Prvním z 6 produktů je korektor. Ten nanáším na kruhy pod očima a popřípadě i na nějaké ty nedokonalosti. Jo a ještě na nos. Protože můj nos je v jednom kuse červený, nechápu, jak to dělá. Vše pak zapudruji. Tedy spíš jen ten korektor, chápeme se. Pak přichází na řadu obočí, které klasicky vyplním stínem, přijde mi pak celé obočí nejpřirozenější, a zafixuji gelem na obočí. V tomto kroku vždy pečlivě rozčesávám obočí, aby bylo přesně podle mých představ. Pak už přichází na řadu řasenka, kterou víceméně jen párkrát projedu horní řasy. Aby mé rty nebyly úplné sušenky, každé ráno je přejíždím balzámem. Mám ráda tento od Weledy, který je mírně zbarven do nude barvy. Když nepoužívám tento, sahám ráno po Carmexu, v práci mám pak Biodermu. Občas jsem k této rutině přidala tvářenku, občas nude oční stíny, ale toto je mé naprosté minimum, bez kterého jsem ani do práce neodešla.


Tak a teď už k vlasům. Nechala jsem si opět udělat takové vyšší ombré, tenhle styl vlasů je totiž tak pohodlnej! Vypadá skvěle, je zajímavý a v poslední řadě, kvůli čemu ho mám vlastně nejraději, je to, že nemusíte řešit odrosty. A proto o něm říkám, že je pohodlný. Po dlouhé době jsem se vydala ke kadeřnici, jinak si veškeré stříhání a barvení řídím sama. Po kadeřnici jsem chtěla studeně blond ombré. Kadeřnice mi první vlasy odbarvila a pak na ně dala studený přeliv. Když se ptala, jak to chci ostříhat, tak jsem jí říkala, že chci jen poupravit tvar. Chvíli jsem se bála, že se mi za můj výtvor bude smát, ale řekla, že to mám ostříhaný dobře a že mi poupraví jen přední část. Byla jsem ráda, že jsem nebyla zas za tak velkýho blba a že mi zůstala délka vlasů. Na zimu si chci totiž zas nechat narůst delší. 


Jak jste se líčili o prázdninách vy?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Vaše



9 komentářů:

  1. Makeup vyzerá super, ja som sa maľovala podobne ale keďže som maľovaním posadnutá tak niektoré dni u mňa tiene nemohli chýbať. Si kočka:)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se tak do práce maluji. Jinak vlasy jsou super, sluší ti to.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Ten korektor i pudr mám velmi ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Super článok, veľmi ti to pristane ! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi podarené a jemné líčenie :) ja som cez leto make-up tiež nepoužívala, iba korektor, ale púdrovala som celú tvár, aby mala krajšiu farbu. Inak s týmto púdrom od rimmel som veľmi spokojná, síce teraz používam iný, ale keď ho miniem určite sa vrátim k tomuto:)
    The Noela

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle styl liceni je fakt super, moc ti to slusi :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  7. Já se moc nelíčila, mám teď celkem problémy s pletí :/ moc ti to sluší, barva je zajímavá a vypadáš rozzářeně :)

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat
  8. U jaké kadeřnice jsi byla? Vypadá to moc dobře.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3