Maličkosti pro radost | prstýnek a náušnice

sobota 18. listopadu 2017


Ahojte,
zrovna když jsem psala nadpis pro dnešní článek, vzpomněla jsem si na sebe, jak se snažím dostat se domů z koleje. Jak zápasím s batohem, který má snad pětinu mé váhy, ne, teď si nedělám srandu, a do toho táhnu tašku s věcmi, které se mi už do toho batohu nevešly. Kdyby v něm bylo více místa, dokázala bych do něj narvat celou Lenku a cestou domů bych jen nadávala, že to nemohu unést a že by pro mne měl do Prahy někdo jezdit autem. Dobře, s tím autem trochu víc přeháním, ale nějakého svého šerpu bych klidně brala. Proč jsem se ale tak rozepsala o velkých těžkých věcech? Jak s nimi zápasím dva dny v týdnu, ocením něco malého. Něco lehkého. Krásného. Třpytivého. A prostě to co všechny ženy do jedné milujeme. A to jsou šperky. Proto jsem nemohla odmítnout nabídku spolupráce od eshopu juvelora.cz , ze které mám tyto krásné náušnice a hlavně vysnění prstýnek s kamínkem. Přesně takový bych jednou chtěla dostat, ale teď předbíhám.


Šperky přišly do dvou dnů od odeslání zabalené v krabičce, která byla vystlaná bublinkovou fólií a dalšími kousky polystyrenu, aby se samotné krabičce na šperky nic nestalo. A taky že ne, šperky přišly úplně v pořádku. Měla jsem už možnost s tímto eshopem spolupracovat už někdy na jeho začátcích, myslím, že článek jsem psala někdy před rokem a půl a už tehdy přišly šperky v této nádherné krabičce. Jsem proto ráda, že eshop se jich nevzdal a stále je svým zákazníkům rozesílá, protože hned to tu radost ze šperku umocňuje. Vlastně každé hezké balení radost přivolává ještě více. Samotná tato krabička byla ještě v papírovém pouzdru. Když jsem krabičku otevřela, našla jsem v ní kartičku s psaním o tom, jak se ke šperku chovat, růžový hadřík na čištění šperků a samotný pytlíček, ve kterém byly pytlíčky se samotnými šperky. Balení tento eshop rozhodně nezanedbává.

Pro pokračování ve čtení klikněte zde:






Tak a tady je ten krasavec a krasavice, které jsem si vybrala. Můj vysněný prstýnek s kamínkem, který je ze stříbra a okolo zirkonu je zlacený. Rozbíjí takové to pravidlo, že stříbrná by se neměla kombinovat se zlatými prvky. A nebyla by to trochu škoda, kdybychom se tím všichni řídili? Zrovna tato kombinace mi přijde fakt trefná. Není ani tolik nápadná, neřve svou myšlenku do světa, ale je jí prostě originální.
Ale řeknu vám ale, že vybrat si prstýnek není vůbec jednoduché. První jsem musela zjistit obvod svého prstu, což je zároveň i velikost, protože jsem nikdy na prstýnky moc nebyla. Ale jak člověk stárne, tak mění své názory. Eshop má naštěstí návod, jak tento obvod jednoduše a rychle zjistit. Bála jsem se sice, že mi stejně prstýnek nebude sedět, ale návod nekecal a prstýnek je mi přesně. S mou velikostí 48-50 ovšem ale není zas tak jednoduchý prstýnek sehnat. Zase závidím lidem s normálními velikostmi!
Stejně jak jsem nebyla na prstýnky, tak už od svých 20. narozenin nosím v uších jedny a ty samé náušnice. Mám je fakt ráda, ale přišla jsem na to, že na nějaké příležitosti bych je ráda vyměnila. A tak jsem se rozhodla, že si vyberu i nějaké náušnice. Nechtěla jsem ale nic velkého, jsem spíš na ty menší. A tyto se také povedly, no ne?





Tak a toto by ode mne bylo dnes vše. Tak schválně, holky. Která z vás miluje šperky a chtěla by nějaké najít pod stromeček?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

PPS: Jestli se vám u mne líbí, nezapomeňte mne sledovat v pravém menu pod "pravidelní čtenáři", ať vám nic neunikne. 

Mějte se krásně,
Vaše







8 komentářů:

  1. Hahaha, tak začátek článek mě pobavil, úplně jsem se v něm našla :D Já mám pocit, že každý týden jezdím sem a tam pořád jako stěhovák :D
    A šperky sis vybrala krásné, takové elegantní a decentní :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. To je nádhera, hlavně ten balíček už sám o sobě vypadá hrozně roztomile. :)

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  3. Ten prstýnek je krásnej :) Je dobře, že jsi si udělala radost, měli bychom to dělat častěji :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. dneska jsem si koupila skoro stejne vypadajici prstynek! :) objednavat ho pres net bych si asi neriskla presne kuli tem velikostem bych se netrefila nikdy :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ten prstýnek je úžasný. :)
    Taky už delší dobu uvažuji o koupi stříbrného prstýnku.

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsem měla možnost s touhle firmou spolupracovat a byla jsem naprosto nadšená :) krásné věci sis vybrala :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  7. Prstýnek je vážně krásný, vypadá skoro jako snubák :D Já prstýnky nenosím vůbec. Když mi přítel chtěl koupit prstýnek, tak jsme prošli asi 3 zlatnictví a ani v jednom neměli tak malý obvod prstýnku :D Pak nás to běhání přestalo bavit a dostala jsem krásné hodinky :D
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3