Můj srpen 2018 - narozeniny, roadtrip, plány s blogem

sobota 8. září 2018


Ahojte,
docela jsem s tímto článkem zaspala. To, že jsem ho doposud nenapsala (!) a ani nevydala, jsem si uvědomila až ve středu, kdy jsem pouštěla ven svou zpověď. To ale potřebovala má hlava, aby se tak nějak dala dohromady. Teď už se cítím o něco lépe a tak se můžeme společně ponořit do tohoto článku.


Tento srpen začal klasicky jako každý rok mými narozeninami, které mám 4. srpna. Já nemám narozeniny moc ráda, slavit to, že jsem zas o rok starší. Jo, vypadám na 15, v obchodech po mě pořád chtějí občanku, když kupuji cokoliv, co má trochu alkoholu, ale já se pořád cítím starší a starší. To nevím, co budu dělat, až mi bude 30. To asi veškerou existenci tohoto dne popřu! Co ale na narozeninovém dni mám nejméně ráda je to, že očekáváte, že vám někdo hodně blízký popřeje a když na to zapomene, tak jste pak zklamaní. Alespoň takto to mám já. I s těmito předpoklady jsem ale tento rok 4. srpna zvládla dobře. Co naopak mám ráda, je to, když mohu pro kamarády upéct dort. Letos jsem přišla i s hrou, kterou ze začátku nechtěl nikdo hrát, ale nakonec se líbila. 


Srpen jsem kromě jednoho týdne trávila opět na brigádě. Chci si vydělat co nejvíc, dokud to jde. Druhý týden v září totiž končím a odlétám na týden do Osla, o tom vás ale budu zásobovat dýl, na to je zatím čas. Co se ale událo v srpnu, byl road trip na Balkánský poloostrov. S partou přátel jsme auty dojeli až do Albánie, o tomto vám ale povyprávím v samostatných článcích. Jestli to tedy vůbec někdy dopíši. Už na tom dělám dva týdny a dostala jsem se teprve na Slovensko! Ale na tento víkend to mám v to do listu s tím pohnout, tak snad. Bylo by fajn to stihnout před Oslem, aby se to pak nepletlo dohromady. 


Nejspíš jste si všimli, že v srpnu to tady na blogu zrovna dvakrát nežilo. Důvody jsou docela jasné - v práci jsem pořád jezdila do Prahy a vstávat ve 4 člověka vyčerpává. Třetí týden jsem se pak vydala na ten road trip, kde jsem si zkusila být týden úplně offline a to bych měla dělat častěji, protože to byl neskutečný pocit. Takže ani v tuto dobu nepřipadalo v úvahu něco psát. Následující týden jsem se snažila dospat deficit, který jsem na cestách získala a stručně řečeno, neměla jsem vůbec žádnou náladu. A abych byla upřímná, po své 30 denní výzvě jsem ani nějak na psaní neměla náladu. Jak jsem ale tak ten blog zanedbávala, přicházela jsem na to, jak mi to vlastně chybí. Nemám proto v plánu končit a nebo něco takového. Naopak. Už jsem si v hlavě připravila takový "speciál" za 200 odběratelů, takže jestli ho chceš zrovna ty odstartovat a ještě můj blog nesleduješ přes GFC, můžeš to teď spustit. Akorát tedy speciál bude nejdřív po mém návratu z Osla. Takže já se znovu ponořím do blogování a můžete opět čekat články ve středu a o víkendu! A už se neskutečně těším na další čas strávený tady.

Máte rádi své narozeniny a nebo se na ně koukáte aspoň trochu jako já?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

9 komentářů:

  1. dortík vypadá fakt krásně a zrovna cukrářské piškoty mám doma taky

    OdpovědětVymazat
  2. Já na své narozeniny od nikoho nic neočekávám, ale vždy mě potěší, když si na mě někdo vzpomene. A když jsou to ti nejbližší, je to super. Dortík je moc krásný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem ráda když mi někdo popřeje, ale vím že se ozvou jen ti kterých si vážím a jsem za ně ráda :) dortík se povedl, vypadá skvěle :)
    MyGoldenMind | Soutěž

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám svoje narozeniny ráda, jen je na prd, že dost často prší nebo sněží..no každopádně se budím s dobrou náladou a den si užívám :) Mám radost za každé přáníčko a snažím si den užít maximálně! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Torta vyzerá skvele. A dobre poznám ten pocit, keď človek pracuje a nemá čas na milovaný blog či Instagram... dospelácky život je ťažký. :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. S těmi narozeninami to mám stejně jako ty. Od jisté doby mě nebaví slavit to, že jsem o rok starší. Takový vtipný fakt je, že když se mě někdo zeptá, kolik mi je, někdy chvilku přemýšlím a pak se tomu věku sama divím, že jsem zase starší :D Stejně po mně chtějí skoro vždy v obchodě nebo v baru občanku.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3