Jak prožít nádherný Valentýn, i když jste single

středa 13. února 2019


Ahojte,
původně jsem chtěla Valentýn nadobro ignorovat, ale nakonec jsem se rozhodla, že na něm najdu nějaká ta pozitiva, i když ho nemáte s kým slavit. Jste spíš ti lidé, kteří Valentýn řeší a nebo spíš lidé, kterým je jedno? Já jsem vždycky byla spíš ta druhá skupina lidí. Jednou se mi kvůli tomu stal i takový trapas, ale ten vám radši řeknu až na konci článku. Tak jdeme na to!


Nemusíte se o nic starat
Toto je jednoduše to nejlepší na celé té situaci. Zrovna nedávno se bavil můj kamarád s kamarádkou, kteří jsou oba zadaní. Kamarád se ptal kamarádky, co se svým přítelem na Valentýna plánuje. Vidíte v tom to rande z povinnost? A kamarádka říká, že spolu na Valentýna nebudou. Kamarád vykulil oči a moc nechápal proč. Nevím, je fajn se s druhým vidět, ale rozhodně by to nemělo být kvůli tomu, že je 14. února. A vy tohle absolutně nemusíte řešit. To je fajn, ne?

Nečekané pozvání
Když už jsme u těch rande na Valentýna, možná se vám i stane, že vás někdo na jedno pozve. Bude to nečekané a tím pádem i hezčí. A nebude to ta povinnost. Nikdy nevíte! 

Můžete se rozmazlovat a využít Valentýn jako důvod
Udělejte si nějaké nezdravé jídlo, které si kvůli figuře zakazujete. Najděte si recept, který chcete dlouho vyzkoušet, nakupte si ingredience a v klidu doma si udělejte tu nejlepší večeři. Radši nikam nechoďte, z těch zamilovaných párů byste mohli chytit cukrovku. A dejte si ten milovaný čokoládový dort!

Kupte dárek sami sobě
Člověk musí rozmazlovat sám sebe. Proto si něco kupte. Něco, co dlouho chcete, ale mysleli jste si, že si to nezasloužíte. Zasloužíte a teď je ten nejlepší čas! Přece jen Valentýn je o tom, že vyjádříte lásku osobě, kterou milujete a třeba mu i něco koupíte. A sebe přece taky milujete, ne?

Udělejte si krásný den
Je docela smůla, že letos Valentýn vychází zrovna na pracovní den. Nebuďte ale v práci do nevidím, odejděte, co nejdřív to bude možné. Pusťte si oblíbený seriál a nebo vytáhněte tu knížku, kterou si chcete přečíst už dlouho. Pak si dejte dlouhou voňavou vanu a jděte spát brzy. Další den budete stejně šťastní jako ti, co trávili tento den s někým. (Možná i víc.)

Využijte akce různých eshopů
Tento bod je mi velmi blízký, jelikož jsem přesně tohoto využila. Valentýn začíná být komerční, prodává se kvůli němu plno věcí. Vyrábí se speciální čokolády v tvarech srdce, všechny možný kravinky. Plno obchodníků na tom jenom vydělává. I restaurace si určitě mnou ruce radostí, kolik hostů bylo. Kina. Myslím, že bych toho našla plno. A i eshopy samozřejmě nezůstávají pozadu a nabízí poštovné zdarma a nebo nějakou tu slevu. A toto je důvod, proč mít Valentýna rád!

Endorfiny a štěstí
Jestli rádi sportujete, vyrazte do fitka a nebo do parku. Myslím, že v tento den nebude moc nadšenců a pro vás zůstanou tato místa volnější. Navíc uvolněné endorfiny vám rozhodně zaručí dobrou náladu a také spokojené usínání pak. 

Srdíčkové předměty
Jestli máte rádi srdíčka, je právě tento svátek ideálním časem, kdy sehnat vlastně cokoliv s touto tématikou.

Tak to by byly pozitiva, která jsem našla. Teď vám asi řeknu ten trapas. S partou z vysoké jsme se domluvili, že 15. února vyrazíme na pochod na Sněžku a já a ještě jeden kamarád jsme museli jet do Prahy už den předtím, abychom mohli vyrazit nechutně brzo. Domluvili jsme se, že den předtím tedy zajdeme do kina, abychom neseděli každý na své koleji a nečuměli do zdi. Tehdy jsem byla zadaná, ale nějak jsem moc Valentýna neřešila a nemám ráda tyhle povinnosti, jak jste možná už pochopili, a kamarád Valentýn taky neřešil. Takže jsme nevěděli, že jsme si domluvili kino přesně na Valentýna. Tak nějak čas plynul a den předtím nás na to upozornila kamarádka a co hůř, i můj naštvaný přítel. Já se tomu jenom smála a kamarád se bál, že dostane do huby. Nakonec se z toho ale událost, na kterou rádi všichni z party vzpomínáme a smějeme se tomu. A od té doby si hodně dobře pamatuji, kdy ten Valentýn vlastně je, aby se mi tohle už nikdy nestalo. Všechno zlý je pro něco dobrý!

Co vy a Valentýn? Řešíte ho nebo vám je jedno? Myslíte si také, že je tento svátek čím dál víc komerční?

Mějte se krásně a na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

8 komentářů:

  1. Očividně přítel řešil o chlup více Valentýn, když z toho byl naštvaný. :D Ale stane se! K zasmání to rozhodně je. Moc pěkné rady, já, když se mě milý zeptal, jestli chci slavit, tak se mě to docela dotklo. Jsme spolu necelé dva roky, ne 20 let, abychom se na něčem takovém domlouvali. I minulý rok ho to netrklo (a já vím,ž e takový je a nevidím důvod za to být nějak naštvaná nebozklamaná) a pak na mě koukal, když jsem mu donesla čokoládu, a hrozně se mi líbilo, že jsem ho překvapila. Takže když už, tak mu něco dám, ale vůbec ne z nějaké povinnosti, jen že v ten den je to pěkný. A ne abychom si řekli, budem to slavit a nazvájem vymýšleli co komu koupíme, to je blbost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, evidentně to řešil víc, aspoň narozdíl ode mě věděl, kdy tento den je :D
      Jo, to je sympatický udělat tomu druhému radost takto bez povinnosti :) a taky hezký :)

      Vymazat
  2. Valentýna nikdy neřešíme, ale vždy si nějakou čokoládku koupíme. Tak uvidím, jak to bude letos. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to mám spousty rad. Jelikož už jsem nějaký rok sama :D A valentýna si zpříjemňuji každý rok, tak třeba večeře a kino nebo sauna, bazén vířivka. A před minulým valentýnem jsem od kámošky dostala poukaz na erotickou masáž :) K narozeninám, jelikož je mám koncem ledna. Tak jsem si zašla na valentýna sem No a jelikož jsem sama, tak nebyl nikdo kdo by mi to rozmluvil. :) No vzrušující zážitek.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja treba posledni valentyn jsem byla po rozchodu. Ale rekla jsem si ze jsi ho chci uzit i tak. Tak jsem si pro sebe koupila takovou peknou sadu tady tady Myslim si ze byt singl neni takova prekazka.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem si zas loni sama objednala pěkný prádlo tady a potom jsem v nem doma chodila a kochala se v zrcadle :D A musím říct, že mi i díky tomu hodně stouplo sebevědomí. Uvědomila jsem si, že základ je mít ráda sama sebe a potom už není problém milovat někoho dalšího. A letos už nejsem sama :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to je základ. Taky jsem na to už přišla a letos nejsem sama :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3