Výzva - 30. článek - Mé nejoblíbenější články na mém blogu

neděle 29. července 2018


Ahojte,
už je to dlouho, co jsem začala tento blog psát. Právě proto je tu už relativně dost článků. Přesně 263 a to už není žádné malé číslo. Wow. No je na čase se poohlédnout za těmito články a vybrat si pár těch nejoblíbenějších. Neurčila jsem si žádný počet, prostě jsem jen vybrala ty mé nejoblíbenější a něco vám k nim řeknu.


Jak úspěšně splnit maturitní zkoušku? (16.12.2015)
Článek jsem napsala hned po 11 dnech existence tohoto blogu a asi půl roku po tom, co jsem sama absolvovala maturitu. Do tohoto článku jsem vložila všechny své rady k tomuto tématu a do teď ho sdílím v době maturit do skupin, protože nic užitečnějšího novým maturantům už poradit neumím. 


Tento článek jsem psala hned první měsíc existence blogu, takže si troufám říct, že naprostá většina z vás ho nezná. Je hodně podobný dopisu pro mé mladší já, který jsem psala v rámci této výzvy, ale je psán v bodech a celkově je tam více těch věcí, které mi teď už přijdou trapné. A jsou tam i 3 mé nejtrapnější fotky. U jeho psaní jsem se ale bavila a jsem ráda, že jsem se od té doby i dost posunula. Takže jestli se chcete zasmát, na tento článek si přečtěte.

Nápad na tento článek vznikl v autobuse chvíli po tom, co jsem začala jezdit do Prahy do školy a trávila jsem v něm dost času. Pozorovala jsem lidi a všímala jsem si jejich zvyků a pak jsem je přenesla právě do tohoto článku, který měl víceméně jen jeden úkol a to bylo pobavit. Do teď se toho v tom autobuse ale tolik nezměnilo. 

Tento článek jsem poprvé napsala na svůj předchozí blog a pro tento jsem ho jen trochu poupravila. Napsala jsem ho vlastně hned po tom, co jsem se vrátila z typicky české dovolené v Chorvatsku, kde jsem byla ubytovaná v hotelu snad jen s Čechy a tak jsem měla plno času jich několik pozorovat, jak se chovají. Plno z vás mi pod něj i psalo, že v tom Čechy fakt poznáváte.

Každý jsme měli na základní škole nějaké ty svoje idoly. I já. A právě o tom, jak jsem se je "snažila ulovit" jsem se rozepsala v tomto článku. Článek vznikl pro pobavení, jen doufám, že si ze mě nikdo nevzal příklad, protože to fakt nefungovalo! Haha. 

V tomto článku jsem si zavzpomínala na to, jak jsem dřív trávila čas. Jo, po tom, co jsme s bratrem dostali počítač a později i připojení k internetu, hledali jsme na něm hlavně tuto stránku a hráli jsme jednu hru za druhou. Měla jsem i své oblíbené hry, o kterých jsem vám vyprávěla právě v tomto článku a vy jste se mi svěřili, že některé z těch her znáte taky. 

Tento článek jsem sepsala po svém prvním roku na vysoké škole a porovnávám v něm systémy obou typů školy. Článek měl pomoct lidem, kteří se na vysokou teprve chystají, aby si představili, jak to vlastně probíhá. 

Jsem malá a ráda si z toho dělám i srandu. Vlastně proto i vznikl tento článek. Dala jsem dohromady všechny možné situace, které mohou přes den nastat a více jsem se o nich rozepsala. Plno z vás mi i do komentářů psalo, že to sedí i na vás. Jo, problémy malých lidí!

Jelikož jsem stále ještě student, toto školské téma je mi hodně blízké, takže jsem o něm už i několik článků sepsala. Toto je právě jeden z nich, ve kterých vám radím, jak se co nejlépe a nejefektivněji naučit na nějakou důležitou zkoušku a nebo písemnou práci. 

Už v předchozím odstavci jsem se zmínila, že články se školskou tématikou jsou na mém blogu dost časté a tento je jeden z nich. Psala jsem ho po zkouškovém období ve druháku, tedy po svém třetím zkouškovém vůbec. Sesbírala jsem nějaké ty tipy, jak toto období ve zdraví přežít a podělila jsem se o ně s vámi. 

Tak na tento článek si pamatuji, jak jsem ho psala! To už je tak dlouho, co vyšel? Achjo, to to tedy fakt letí. Každopádně v tomto článku se s vámi dělím o tipy na blogování, které sama používám a které se mi i osvědčily. 

Opary jsou pro mne velmi aktuální téma, protože je mám prakticky celoročně. Stačí se trochu stresovat, být nemocná a nebo vylézt na sluníčko a nějaká taková ozdůbka se mi na rtech objeví. Za svůj život jsem už nasbírala hodně tipů, jak s nimi bojovat a co nedělat a o ty jsem se podělila v tomto článku. Připojila jsem i nějaké babské rady. Tento článek do teď hodně lidí nachází přes běžné vyhledávání rad na opary ve vyhledávači!

Proč píšu blog? (19.7.2017)
Dalším tématem, o kterém ráda píšu, je právě blogování, protože je mi to dost blízké a o blízkých věcech se nám píše nejlépe, že jo. V tomto článku jsem vám prozradila, proč vůbec píšu blog.

V tomto článku si dělám srandu ze své neschopnosti nějaká ta předsevzetí vůbec dodržet. Proto jsem článek i nazvala tak, jak jsem ho nazvala. V článku vypisuji předsevzetí, která bych si sice měla dát, ale reálně vím, že je stejně nezvládnu dodržet. No, aspoň to o sobě vím!

Tak a toto je nejúspěšnější článek na tomto blogu vůbec! Když tedy nepočítám recenzi na diář od holek z ACOS, ale ten byl tolik čtený jen kvůli tomu "A Cup of Style", to si nebudu nic nalhávat. Na tento článek jsem i pyšná, protože si myslím, že jsem v něm pořádně a upřímně popsala své pocity ohledně tohoto tématu. Hodně z vás mi i psalo, že to vidíte stejně a nebo že vám třeba nevadí úplně to samé, co vadí mne a taky jste mi psali, co vadí vám. Z úspěchu tohoto článku jsem fakt šťastná a je to vlastně můj úplně nejoblíbenější článek na mém blogu.

Další článek ze série školských článků. Zamyslela jsem se nad tím, co mi vlastně celé gymnázium dalo a o tom jsem vám povyprávěla. Hodně lidí se mnou i souhlasilo, takže jestli se chystáte právě na gympl, tento článek vám dost přiblíží, co od toho vlastně máte čekat. 

Už jsem vám svěřila, proč jsem začala blogovat, ale chtěla jsem vám ještě říct, proč jsem vůbec začala. V tomto článku jsem odhalila i své staré blogy, které jsou podle mého dost trapné. Nechtěla jsem je ale rušit, přece jen to jsou vzpomínky na mé začátky. 

Jaký článek z tohoto mého výběru jste četli?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

2 komentáře:

Děkuji za komentáře <3